Reporter

FAHIL ANWERI

Foto: FAHIL ANWERI

Martine Onstad 

Alder: 25
Sivilstatus: Singel
Bor: Bergen

1. Martine, er du egentlig så prippen som du fremstår?

– Ja. Stolt av det er jeg også. Men jeg må si at jeg synes «prippen» er et unødvendig negativt-ladet ord. Jeg har bare ikke behov for å snakke åpent om ekle ting. Også holder jeg meg til en-mann-om-gangen. Akkurat nå er det vel mer ingen-mann-noen-gang. Det er helt greit! Mener det.

2. Kan du fortelle oss en stor hemmelighet?

– Hvis jeg ikke liker deg, så merker du det rimelig fort. Så da er det kanskje ikke en hemmelighet. Men nå er det ute! Jeg husker læreren min på ungdomsskolen sa til min far på foreldremøte at jeg hadde et blikk som kunne drepe. Hehe, I still do.

3. Er det ikke litt risky og flaut å innrømme at du vil bli programleder på TV?

– Absolutt ikke. Jeg synes for få av oss tør å gå etter det man egentlig vil gjøre. Tara er også veldig flink til å dytte meg utenfor komfortsonen. Man skal tenke mindre på hva andre tenker, og mer på hva man vil gjøre med livet sitt. Det er ditt og bare ditt valg.

4. Er det noe du angrer på at du ikke gjorde?

– Tja, at jeg ikke hoppet fallskjerm i Australia kanskje. Men jeg angrer alltid på når jeg sparer på god mat, også går det ut på dato! Her er avokado og mango gode eksempler. HVOR IRRITERENDE er ikke det? Avokadoen blir brun og mangoen blir søt. Disse fruktene er i tillegg ekstremt overpriset! Utenom det så angrer jeg aldri. Jeg bare gjør.

5. Hva er den ideelle mannen?

–  Jeg er en evig romantiker. Derfor tror jeg ikke det spiller noen rolle når man først finner mennesket sitt. Meeeen, kisen må være like romantisk som meg, få meg til å le hele tiden, bry seg om både ukjente og kjente og ikke ta seg selv så høytidelig. Det er alltid en liste! Har alltid vært avstandsforelsket i Andy Samberg. Men han er gift.

6. Hva drømmer du om å oppnå?

– Akkurat nå er vel ikke det så hemmelig lenger. I tillegg til en lysende TV-karriere med Tara ved min side, skal jeg også reise, påvirke og gjøre en forskjell. Ikke nødvendigvis for hele verden, men for de jeg møter på veien.