standard 11 spørsmål du aldri bør stille han

Tine og Martine dag2-4

Jenter har en tendens til å skyte seg selv i foten og la usikkerheten ta over hverdagen. Vi stiller spørsmål vi overhodet ikke vil ha svar på. Av ren nysgjerrighet.

Foto: NRK

Vi damer spør veldig mye, fordi vi lurer. Vi tenker, og vi konkluderer ut i fra svarene vi mottar. Det er et problem. Vi burde sortere spørsmålene våre litt mer, før vi kaster de ut i luften. Kan det ødelegge forholdet? Ja. Gir disse spørsmålene svar vi kan få bruk for i forholdet? SJELDENT.

1. Hvorfor ble det slutt mellom deg og x’en?

Mest sannsynlig fordi en av dem gikk lei, gjorde en feil eller mistet følelser. Hvis han synes det er viktig å dele med deg, gjør han det.

2. Hvor lenge har du vært singel?

Spiller det noen rolle? En dag, tre måneder eller to år- poenget er han er ledig. Har det gått for lang tid, er personen skadet. Har det gått for kort tid er han tidenes rundbrenner som fortjener å brenne i helvete. Kanskje han bare ikke har funnet den rette? Vårt tips: Don’t go there.

3. Hvor mange har du ligget med?

NOOOO! MISSION ABORT! Aldri spør noen hvor mange hakk de har i beltet med mindre du takler ærlig svar. Har han sexet med 100 eller 5 damer? Spiller ingen rolle. Vi er ikke mødrene deres, og har det egentlig noe å si? Pass på så du ikke drikker/spiser samtidig, det er fort gjort å svelge feil når du får svaret!

4. Husker du alle dine one night stands?

«Ja, jeg har skrevet en liste over alle jeg har hatt tilfeldig sex med.» Damer husker, menn bare ligger.

5. Har du hatt kjønnssykdommer?

De fleste som har hatt ubeskyttet sex med flere partnere, har mest sannsynlig opplevd rusk i undikken. Vil du virkelig bruke tiden på å snakke om klamydia?

Tine og Martine dag2-3

6. Hvem er hun du la til på facebook?

Kom igjen, kvinne! Du eier han ikke, og han må få lov til å bli kjent med folk uten at du blir crazy og avslører stalkeren i deg. Innovertiss eller utovertiss- han må få ha venner.

7. Har du vært utro før?

Alle har en form for bagasje med seg fra tidligere erfaringer, spørsmålet er hvor vidt du ønsker å åpne den kofferten. Det kommer ikke noe positivt ut av å ha et avhør om en angivelig fortid han muligens prøver å legge bak seg. Tenk om du har vært utro, vil du at han skal vite det? Tror ikke det.

8. Syns du hun er diggere enn meg?

Menn tenker ikke som oss, de synes damer er fin å se på. Men det betyr ikke at han skal pakke bagen og bli sammen med henne istedet. Vi damer tenker ofte sånn, men vær forsiktig. Tenk hvis han sier ja?!

9. Hvem har du hatt den beste sexen med?

Stiller du det spørsmålet for å gi deg selv prestasjonsangst? Det kan være han har hatt bedre sex med en annen, men hun var ikke deg. Hun var bare god i sengen, vi kan ikke være flink til alt. Men vi kan lære!

10. Hvorfor svarer du så tregt på meldinger?

Vi tenker ofte at trege meldinger betyr mangel på interesse, men ofte er det mangel på tid. Han kan være dritdårlig på å svare, men det betyr ingenting. Se heller etter hvor engasjert han er i samtalen.

11. Hvem er de jentene på bildet?

Haha, vi kan stalke de damene til vi blir sår i fingertuppene. Men ikke vis han at du bryr deg om det. «Det er søsteren min og kusinene mine.» Hvor pinlig hadde ikke det vært?

La detektiven hvile, det er ikke alltid det lønner seg å stille spørsmål. Du kan lure til du blir grønn i trynet, men alt menn vil ha er en dame de kan chille med. Så hvis du absolutt må spørre, pakk det inn i ditt roligste tonefall, uten å avsløre hvor psycho du er innerst inne. Du er ikke alene, det handler bare om å legge en demper på din indre stemme som skriker; «JÆVLA MANNSKIT!!!». Han er nok ikke så ille. Peace and love. U got this!

Xoxo

Tara og Martine