standard 6 grunner til å snakke høyt om sex

høyt om sex

Det fins ikke en eneste god grunn til å ikke snakke høyt om sex, verken med venner eller kjæreste. Tvert i mot, åpenhet vil gjøre deg til en bedre sexpartner.

Man kan bare ha bra sex med lidenskap. Men for at den skal bli fantastisk, må man kommunisere. På noen plan er det godt med venner, mens andre ganger må man snakke med partneren. No guts no glory.

1. Lære bort triks og knep

Ingenting er bedre enn å kunne dele tips med venner og få noen i retur. De er din trygge hær bestående av løvinner som utforsker på sin egen kant. Har du testet ut en ny stilling og den funket? OMG, da er det din plikt å fortelle dette til jentene. Ingen blir noensinne ferdig utlært når det gjelder aktiviteter i loppekassa, og alle har godt av en frisk bris å tilføye sexlivet med gjevne mellomrom. Sharing is caring.

2. Mindre usikkerhet

De fleste jenter er relativt usikre når det gjelder kroppen. Ingen ser lik ut, og man er alltid redd en annen jente ser bedre ut naken. «Hæ? Hvorfor er den ene puppen større enn den andre?» «Er jeg den eneste i verden som er asymmetrisk?». Vi lærer tidlig å ta på oss selv, utforske kroppen og bli kjent med understellet. Det er ingen skam i å spørre venner hvordan de ser ut «down below». Vi liker å tro at vi er verdensmester etter ett godt ligg, men vi er alle forskjellig og liker forskjellige ting! Vi er voksne mennesker og hva er vel bedre å ønske både deg selv og andre et godt sexliv. Har du en spesiell mann i ditt liv, kan jeg banne på at han syns innsjøen din er dritdeilig om du omfavner den fullhjertet. Own your vagina!

3. Gjøre tabu til normalt

Har du alltid hatt en vill fantasi om å kle deg ut, bli bundet fast i sengen, være dominant eller bli grådig dominert? Du er hvert fall ikke alene, de fleste damer drømmer om forskjellige scenario men tør sjelden å utforske/realisere fantasiene. Hvem har ikke hatt en våt drøm om å bli høvlet over av en mann i uniform? Å dele dine mørke hemmeligheter med noen du stoler på, kan vise seg å være noe av det beste du gjør.

4. Bedre selvtillit

«Ser jeg bra ut i denne vinkelen?» Hvorfor får jeg krampe i hoftene av å sitte på toppen?» Dette er bare to av mange hundre spørsmål jenter stiller seg selv under akten. Uansett hvor mye menn sier de ser flotte ut, at puppene er fine og at bulken på magen spiller ingen rolle- vil de fortsatt være usikre helt til andre jenter forteller om samme problem. Så, hva er vel bedre enn å lufte tanker om usikkerhet med de aller beste og tryggeste vennene? Jeg kan skrive under på at de stiller minst like mange spørsmål selv.

5. Ingen er perfekte

Kroppen lager syke lyder og gjør de merkeligste ting når man minst forventer det. Jævli kleint der og da, ganske morsomt i ettertid. Dette er ting man kan le av og fleipe om i senere tid, for å så finne ut at «alle» har opplevd det på et eller annet tidspunkt. Husk at det fins alltid en med kleinere episode enn deg!

6. Svar på kleine spørsmål

Det er alltid mulig å Google spørsmål man har for å se at andre er i samme tenkeboks som en selv. Men det er ikke nødvendigvis de beste svarene man får selvom en ser pornofilmer og får svar på ulike forum. Der spiller «your crew» en viktig men stor rolle.

Ingenting er pinlig eller unormalt, de fleste av oss opplever sjenerende situasjoner vi gjerne kunne vært foruten. Alt dette kalles kunnskap, noe vi bør dele med hverandre. Har du en partner er det veldig lurt å snakke med han. Kommunikasjon er nøkkelordet til uforglemmelig sex, sa en klok mann til meg. Visst pokker hadde han rett. Er du voksen nok til å danse nakendansen, bør du klare å snakke om forskjellige fantasier, stillinger og annet du lurer på. Husk, du kan bare bli bedre!

Xoxo

Tara