standard Er dere klare for Match?

Episode_main

Match + Tara og Martine + Snerten Singelmat = SANT <3 Kan digg mat fange en mann?

SPONSET INNLEGG

Det sies at veien til en manns hjerte er via magen. Og veien til kjærlighet (evt hjertesorg) er gjennom Tara og Martine. Kanskje ikke så rart at Match ville at vi skulle bli med å lage mat? Lite visste de at vi ikke kan lage mat, men det spilte faktisk ikke noe rolle. Oppskriftene var en lek!

Ingen gidder å lage mat som singel. Vi spiser heller nudler og pizzarester fire dager på rad. Nå har derimot bloggeren Julie Ilona Balas (sjekk hun ut her) gjort noe med dette. Vi trenger ikke å være to, tre eller fire for å nyte et godt måltid hjemme. Drit i Jamie Oliver, og bruk heller oppskriftene i Snerten Singelmat. (Den er til og med gratis!!)

Match sendte oss en mail og bare; «Hei, kan dere hjelpe oss å dele denne kokeboken, gjøre noe gøy, også sponser vi alt sammen?»

Vi bare; «EH, JA!!»

collage match oss

Deretter rullet ballen. Et dritbra filmteam, Amonix Entertainment, var villig til å hjelpe oss, Nordic Screens la alt til rette for et ekte Jamie Oliver leke-kjøkken, og alt vi trengte var å stille opp, være awesome foran kamera og teste noen oppskrifter fra kokeboken.

Resultatet ble utrolig digg mat, som to klossete, uerfarne datingeksperter klarte å mekke sammen. I den ene episoden er Tara «Bitre Birgitte», og må lage pasta med kjærlighetssorg. I den andre må dere vitne Martine på en klein date. Og kommer vi oss på byen med mat i magen? Eller går alt rett til helvete?

Tre episoder med mye latter bak kamera, og en del sårbare øyeblikk foran. Er dere klare for å se oss med advokado i trynet? Og følelser på storskjerm?

Snerten Singelmat og Match er rett rundt hjørnet!

Wait for it…

Xoxo

Tara og Martine