standard Nå blir vi våryr

våryr

Er du klar for lysere netter og lettere tøy? Sommersesongen gjør oss leken og lette på tråden. Hvor lettkledd er du?

Isen smelter vekk, og kjærlighetsknoppen våkner til liv. For hvert dråpedrypp vibrer det i hulen som har vært i dvale gjennom den kalde, dystre og mørke vinteren. Mens fuglekvitter vekker oppmerksomheten, kommer duften av testosteron og pirrer lysten. Din bleke, hårete kropp krabber mot utgangen, mens solstrålene skimter inn. Håret dekker ikke bare hodet, men hele ditt vakre tempel, som nå skal blomstre i solskinn. Ånden din går fra dødelig, til medgjørlig idet du trår utenfor hulen.

Du reiser deg, og håret faller i glansfulle bølger. Voksing er bestilt, hvor kroppen skal bli myk og glatt. UV-strålene gir kinnene en gylden og sommerbrun utstråling. Du har aldri vært vakrere, og aldri vært klarere for å parre. Du er våryr.

Kvinner kommer i fire kategorier, hvilken faller du innenfor?

1. Den som ligger hemningsløst

Går du under denne kategorien er du en uhyggelig gudinne med slanger i håret, som hjemsøker menn om natten. Du trollbinder og forhekser. Du kaster deg over dem, bytte for bytte. Du knytter ingen følelser til dine ofre, og er totalt ukritisk til hvem du har med deg hjem. Du er avhengig av sex, og bryr deg ikke om hvem du sårer på veien. Det spiller ingen rolle om mannen er i forhold eller ikke, du tenker kun på dine egne lyster. Du spiser dem rå, og går derfra kaldblodig med kjolen på snei.

2. Den som leter etter kjærligheten

Du leter på alle de feile stedene, og prøver å finne din sjelevenn i nattetimene på byen. Du håper at mannen din skal komme ridende på en hvit hest gjennom utestedet, og ta deg med inn i soloppgangen. Ditt naive sinn, gjør deg for evig blind på hva du egentlig leter etter. Du finner ingenting, fordi duften av din parfyme ikke dekker over din desperate utstråling. Du smiler håpefullt og lurt, men ingen mann vil ha deg med seg hjem. Du er for desperat til å finne din lekekamerat, og det stinker på avstand.

3. Den som blomstrer

Den vakreste og fagreste gudinnen av dem alle. Hun blir beundret av alle som får se hennes selvstendige og uimotståelige utseende. Det er ingen som har sjans til å sette ring på fingeren til denne unike gudinnen. Det spiller ingen rolle hvor vakre og sterke mennene er, fordi ingen kan leve opp til forventingene hun har om sin sjelevenn. Ingen fristelser er store nok til å binde henne til hverken en mann eller en seng. Hennes kravstore sinn gjør henne blind. Ikke løp etter henne som alle andre menn, men gi henne en utfordring hun ikke kan motstå. Og kanskje hun en dag kan bli din.

4. Den dømmende

Den sureste megga av dem alle, med en leppe som henger på knærne. Denne damen hater alle menn, og fortjener ikke å bli stemplet som en gudinne. Hun unner ingen å finne lykken, fordi hun ikke finner den selv. Hun kjefter og smeller på alle som nærmer seg, og nekter å vise sin sårbare side. Innerst inne vil hun ha den oppmerksomheten venninnene vår, men hun er så sint og skremmende, at ingen vil nærme seg henne. Det skal mye til før hun får seg et ligg, men hvis du tar henne på sengen, blir du nok sjokkert over hvor mye hun har å gi. Ikke la henne slippe forbi.

Vi gleder oss til en våryr-sesong, med menn i trange dong. Damer i korte skjørt, som gir deg en kortvarig flørt. Solen står oppe til morgengry, kom med oss og bli med å fly.