standard Dumpesesongen

dumpesesongen

Gresset er grønnere på den andre siden. Gatene florerer med kjekke menn. Hvorfor overspise hjemme, når det er så mange smaksprøver der ute?

Forholdsmennesker er en egen rase. De klikker når de single venninne sier at de er kjedelige, men faktumet er at de er «kjedelige». Venninner blir valgt vekk til fordel for kjæresteferier og familiebesøk. Du er i et forhold som suger, men likevel skal du absolutt fortelle om hvor mye frihet du har. Hvem er det du prøver å overbevise? Meg eller deg selv? Når sommeren kommer, switcher du, og mange forhold går i vasken. Du vil være på nachspiel til seks om morgenen uten å måtte forklare det til kjæresten.

Du vil leve livets glade dager, og får angst av å være med kjæresten din som allerede har planlagt kids og hus på landet. Forlat han nå, gjør livet ditt bedre og bli singel istedet!

1. The Body

Du har trent som et hamster på løpehjul, og innbiller deg selv at du er like fin som Jessica Alba i Into the Blue. Du tar selfies som aldri før, og blir hyppig bruker av filtre på Instagram. Men sannheten er dessverre at du ser ut som en dårlig versjon av moren til Honey Boo Boo. På innsiden. Uansett hvordan du strutter på stranden, så skinner den selvopptatte personligheten din gjennom. Filter finner dessverre ikke i virkeligheten.

2. Single venninner

De jentene du beundrer så mye for deres care free holdning, og lekne tilværelse, sitter hver søndag alene og klemmer på sofaputen og gråter hver gang de ser seg i speilet. Sminken fra lørdagen renner nedover kinnet, og alt du kan gjøre er å filtre et bilde fra gårsdagen, poste det og vente på bekreftelse fra ukjente. Vi leter etter det du har. En kjæreste som beundrer deg, uansett hva speilet reflekterer. Å være singel er gøy på lørdager, hvis vi er heldige.

3. Sky is the limit

YOLO (You only live once). Du kan oppleve verden, uten at noen holder deg tilbake. Du har sett Imsdal-reklamen, med jentegjengen som hopper fra fossefall og gjør akkurat det som faller de inn der og da. Ingen forpliktelser, bare deg og venninnene dine. Let us tell you this; FA (forever alone). Det beste du kan håpe på er en restplass til Tyrkia, med Charter Svein og dårlig kebab. Du møter svensker og dansker, og husker nesten ingenting av turen. YOLO. Du brukte alle pengene dine på en tur du fint kunne vært foruten.

4. Drømmeprinsen venter

Han er der ute, og bare venter på at du tilfeldigvis skal snuble sjarmerende foran han mens du kjøper morgenkaffen din. Hans utstrakte hånd blir din redning, og blikket deres treffer som fyrverkeri i magen. Han er den rette, og alt du trengte var å gjøre det slutt med kjæresten. Reality check. Ingen menn i Norges land, for det første; tar deg imot hvis du snubler. For det andre, snakker med deg på dagtid. For det tredje, hva får deg til å tro at han er singel? Han har selvfølgelig dame, og går ut fra den kafeen uten å vite at du eksisterer.

5. No drama

Du er så lei av å måtte krangle med kjæresten om bagateller. Han er konstant sjalu, eller så er du lei av at han aldri gidder å være med på noe. Han er lat, og du får nok. Heldigvis har du venninnegjengen, som bare støtter alle valgene du tar og er alltid på ditt lag. Null drama. ERROR. Ingen drama i venninnegjengen? Hvilken planet bor du på? Vi slenger drit om hverandre. Lørdagens rot, blir søndagens oppvask. Du flørtet med fyren som hun var interessert i, you hoe. Mest sannsynlig får du ikke vite om det, for venninnen din forteller det til alle andre enn deg. Hvem er det hun tror hun er? Bare fordi hun er singel, så betyr det ikke at hun får alle? Her gjelder tillatelse, ikke tilgivelse.

6. Overdose med flørting

Som singel kan du flørte med bartenderen, og smile søtt til den kjekke mannen på nabobordet. Du kan danse med hvem du vil, og kline med bind for øynene. One night stands er eventyrlige og gir adrenalinkick du ikke har vært borti før. Dere går gatelangs til morgengry, og ramper i sengen med latter og multiorgasmer. *KREMT* Det du egentlig får er tørr sex, kjønnsykdommer og en tur hjem med hullete strømpebukse og sminken fra dagen før. Heldigvis må du innom Seven Eleven for å kjøpe angrepillen. Øyeblikkets hete timer tenkte ikke på dongen. Du var for opptatt med dumpesesongen.

Er du også en av de jentene som bruker dette som en god unnskyldning for å bli singel?

Dette er en sommer vi sent kommer til å glemme. Vi gleder oss. Gjør du?