standard 7 ekle ting vi gjør mot kjæresten

21

Kvinner er så renslige sa de, menn er så skitne sa de. Men er det sant da? Vi har funnet frem til 7 ekle vaner kvinner har i forhold. 

Bytter nesten aldri tannbørste

Vi er flinke til å sørge for at tennene er rene ved å pusse tennene, men hvor flinke er vi til å passe på at tannbørsten er ren? Det har blitt gjort forskninger på at vi har 10 millioner bakterier i tannbørsten vår (toalettskålen din kan inneholde opp mot 3,2 millioner bakterier per seks og en halv kvadratcentimeter). Vi jenter er kjempedårlige på å bytte tannbørste. Visste du at den skal helst byttes en gang i måneden? Det holder ikke å skylle den med vann etter bruk. Du deler spyttet ditt med en annen person. Sørg for at det er så rent som overhodet mulig. Og du, hvor står tannbørsten din? Hvis du er en av dem som trekker ned do med dolokket oppe, så spruter de bakteriene hele veien bort til tannglasset ditt. FYSJ! (Huskeregel: hold den 2 meter fra toalettet)

Sminke på puten

Vi synes det er dritskummelt å vise oss uten sminke i begynnelsen av et forhold. Derfor går vi til sengs med sminken på, og de mest rutinerte står opp tidlig for å ta på enda mer. Tenk på kjæresten din som må sove på de bakteriene. Det er nok dritt på den puten fra før av. Ifølge forskning kan opptil en tredjedel av en putes vekt bestå av småkryp, døde hudceller, midd – og deres avføring, i tillegg til muggsopp. Sov godt og drøm søtt, don’t let the bed bugs bite!

Vasker ikke hender 

Trykker på mobil, tar i dørhåndtak, holder i rulletrapp, trykke pinkoden din når du betaler for noe, taster på tastaturet, bruker penn og spiser mye god mat i mellomtiden. Du hilser på fremmede. Hvor ofte vasker du hendene? Har du husket å vaske deg før du stryker kjæresten din i fjeset? For ikke å nevne ditt eget fjes. Og hva med maten du tilbereder? Vi kan alle bli flinkere til å vaske hendene våre og bruke antibakterie hele tiden. Mest sannsynlig spiser du mer bakterier enn du har i avføringen din.

Mensenflekker

Vi blør. Det skjer med oss gjennomsnittlig en uke per måned. Du kan like gjerne venne deg til tanken. Du får vel en hyggelig påminnelse på det også, i form av hysteriske raserianfall og blod på sengen, toalettskålen og brukte bind som hun har glemt å kaste. Også glemmer vi ofte å tømme bosset på badet. Vi kjefter han huden full, og fyller huset med blod. Men det er jo ikke vår feil! Det er faktisk hans feil. Alt er hans feil.

Sparer hår om vinteren

Plutselig har det gått to uker siden armhulene fikk hilse på barberhøvelen. Du vet når hårene blir så lange at når du først velger å shave deg, så lugger det? Det er veldig enkelt å la ting gro om vinteren, stakkars kjæresten. Tenk så ekkelt det er om han skal gå ned på deg, men skogen er så tett at han ikke finner frem. Vil du ha hår i maten, kanskje? Uansett hvor komfortable dere er med hverandre, er ikke kroppshår noe man blir tent av. Visste du at det lønner seg å bli vokset, uavhengig årstid? For det første så minker hårmengden, og det som kommer tilbake er mykt. Du gjør deg selv en tjeneste og til sommeren vil du nærmest være hårløs.

Piller

Har du begynt å poppe kvisene hans på ryggen/skuldrene? Putter du fingeren i øret hans og sitter igjen med ørevoks? Dra pekefingeren tilbake med en flunkende gang. Når gikk vi fra å være mennesker til lus-plukkende-apekatter? Det er helt greit at dere er så behagelig i hverandres selskap, men intimgrenser er kjekt å bevare. Hva blir det neste? Han skifter tampongen din? Æsj for faen.

Bytter ut dusj med tørrsjampo

Det er under 24 timer siden sist du hoppet i dusjen og håret er allerede fett. Tørrsjampo er guds gave til alle latsabber der ute som syns det er kjipt å dusje. Plutselig har det gått en halv uke siden du stod i dusjen sist og osen av fet hodebunn, svette armhuler og diskomus er til å kaste opp av. Det er ikke rart han snur ryggen til deg i sengen. Selv om du ikke vasker håret hver dag kan du passe på hygienen din.

Ikke la deg selv forfalle, selv om du er i forhold. Ta vare på deg selv like mye som du vil ta vare på han.

Med mindre du vil ende opp som kattekvinnen, sikkert hyggelig det og!

Xoxo

Tara og Martine