standard Dette synes menn er sexy

hva-menn-vil-ha-700x467

Vi har plukket opp juice fra mannen (ops, misforstå oss rett). Hva bør en jente gjøre for å tenne han?

Menn vil ha rappkjefta damer som tør å være seg selv. Men du må også kle deg utfordrende og lage mat. Finn frem tiger’n i deg og ta med mannebeinet på uforglemmelige eventyr.

Overraske mer i sengen

Alarmklokken ringer, begge to skal tidlig opp på jobb. Før dere ruller ut av sengen som to halvdøde zombier, kryp under dynen og gi han en ordentlig fin start på dagen. Gå inn med livet som innsats, gi han en rask BJ. For å komme raskere i mål kan du bruke både hånd og munn samtidig. Ikke glem ballene, de trenger kjærlighet òg!

Vi har skyhøye forventninger til både forspill og selve sexen. Helst skal hele akten avsluttes med så sterk og intens orgasme at du ser stjerner. Men hva med å ta saken i egne hender? Tenk nye steder, ikke bare nye stillinger. Prøv alle rommene i leiligheten. Har dere heis? Gjør det der. Har du en vegg, ta det der. Og tenk hele døgnets tider, ikke bare rett før leggetid. Ikke la sex bli en rutine du gruer deg til, men heller en overraskelse. Som en forrett før middag kanskje?

Prøv rollespill. Nei, det trenger ikke å være flaut. Han elsker deg for den du er. Det handler om å sprite opp hverdagen, gjøre noe ekstra ut av det i ny og ne. Dra på deg sykesøsteruniformen du brukte på halloween, smink deg ekstra fin og legg litt sjel i det. Det kan være så enkelt som en scene fra Suits, med dress og sexy undertøy. Apropo! Det fører oss til neste punkt.

De bryr seg faktisk om stilen din

Til en viss grad! De guttene vi spurte synes kontorstilen er sexy, og det tolker vi som at de liker at vi viser femininitet. Et passende eksempel er Rachel Zane karakteren i Suits. De liker visst henne veldig godt. I tillegg synes de det er grisesexy når du går med klærne deres. Finn en skjorte eller en t-skjorte fra klesskapet hans. He won’t mind. Bare spør først.

Dirty talk

Ingen menn vil ha en stum jente liggende i sengen. Uansett hvor mye du stønner, puster og viser med kroppsbevegelser at alt han gjør er riktig, setter han pris på om du forteller det. Gjerne i detaljer. » ÅH.. der ja.. akkurat sånn..» blir kjedelig i lengden. Forklar hvorfor du syns det er deilig akkurat sånn, hva du vil han skal gjøre med deg. Legg flink-pike-syndromet i nattbordskuffen og fortell han hva du tenner på. Ikke spør om han kan rive deg i håret, si at han skal gjøre det! Dirty talk trenger ikke å være porno.

Vær deg selv

Man hører det hele tiden, men det er ikke alltid lett å tørre. Men gutta vil at vi skal si hva vi mener, istedenfor å holde det inne. De vil at vi skal føle oss like komfortabel med dem som du er når du er alene. Ikke sitt der som en stiv stokk og vær enig i alt han sier, med mindre du faktisk er enig. Back det opp med nye ord.

Matlaging

Veien til en manns hjerte, er via magen. Dette er ikke noe å spøke med. Dra på deg forklet, finn frem husmoren i deg og disk opp ordentlig god middag dere kan nyte over et glass vin, eller skikkelig god øl. Han elsker å se deg leke på kjøkkenet, null tull. Uansett hva du lager, så kan du være sikker på at han setter pris på innsatsen. Desserten serveres med din nakne kropp som fat, på kjøkkenbenken. Yes, you heard me.

Vis din tøffe og lekne side

Er han rappkjefta mot deg, sørg for å svare tilbake med samme mynt. Ikke vift vekk spydige kommentarer, sleng en mot han før han rekker å si spaghetti. Du trenger ikke å være frekk, bare sørg for å vise han at du har bein i nesa. Han er ikke laget av porselen og tester nok dine grenser for å se hvor langt han kan gå, før du velger å reagere. Rett skal være rett, klasker han deg på rumpa- sørg for å legge igjen ditt håndavtrykk på den ene skinkehalvdelen hans.

Teasing er tingen

Dere skal legge dere. Du skal kle av deg. Men tenk deg om to ganger før du kaster klærne på gulvet. Enten kan du be han om å hjelpe deg, eller så kan du vente til han har lagt seg ned før du smyger ut av klærne. Gjør det sakte. Før jeansen rolig over rumpen, la den strutte mens du bøyer deg fremover. Ta av deg t-skjorten sakte over hodet. Bare gjør alt veldig sakte, samtidig som du ser på han. Det trenger ikke å gjøres åpenlyst engang. Han kommer til å merke hvor sakte du gjør det. Og det er sexy.

En som tar vare på seg selv

Har du husket å barbere beina? Eller er det sånn cirka seks måneder siden sist? Likestilling til folket og kulde om vinteren. Vi forstår. Men alt menn vil ha er en myk hud å stryke på (noe de ikke har). I tillegg vil de faktisk at du skal rense huden, trene og bry deg om hva du spiser. Alle kan skeie ut innimellom, men helse før diabetes og tette blodårer.

Burde vi bli flinkere på disse tingene, damer?