standard Jakten på det uoppnåelige

M&T-5

Vi husker da vi var små. Barneskolen. Det var alltid en gutt i klassen som alle likte, men som egentlig ikke likte en spesiell jente. Man byttet kjæreste hver uke, og dramatikken var alltid like stor. Spesielt hvis du ikke fikk han ene du likte skikkelig godt.

Har ingenting forandret seg? Vi er i midten av 20-årene nå, og vi vet om så mange fortvilte jenter i samme alder som ikke får svar på meldinger, og som jakter på en som egentlig er utilgjengelig. Nei, du skal ikke fortsette å nå ut til en person som ikke gir deg den oppmerksomheten du fortjener. Man skal ikke ta «til takke med» på grunn av følelser. Man skal se etter fornuften, og høre om dette virkelig er verdt flere sekunder av din tid.

Det er tross alt ikke så mye av den, og tiden beveger seg rimelig fort. Velg å bruk den på noen som gir deg noe tilbake; som får deg til å smile av de minste ting og som gir deg selvtillit. Det er egentlig ganske enkelt, sier fornuften, men så er det forferdelig komplisert også, sier følelsene. Men er det egentlig det?

PS! Ta gjerne på «Ugly Heart» samtidig, ta seiersdansen og kom deg videre!

 

Xoxo

Martine